Tayyip'in özel günlerde yanından ayırmadığı taverna şarkıcısı bir işadamına saldırmış ve serbest bırakılmıştı

10038 izlenme 03 Ocak 2024
Reklamlar
Tayyip'e yakınlığıyla bilinen taverna şarkıcısı bir işadamına saldırarak bıçaklamasına rağmen serbest bırakıldı.
Taverna şarkıcısının verdiği ifade de bıçakla saldırmadığını tırnağıyla yaralamış olabileceğini iddia ettiği belirtiliyor.


Doğum günü partisinde tanıştığı şahsı, sanatçı arkadaşlarına hakaret ettiği iddiasıyla darp ve hakaret ettiği ileri sürülen şarkıcı Cengiz Kurtoğlu'nun mahkemesi başladı. Hazırlanan iddianamede şüpheli 'basit yaralama' suçundan 4 aydan 1 yıla, 'hakaret' suçundan ise 3 aydan 2 yıla kadar olmak üzere toplamda 7 aydan 3 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İYİ Parti’li Belediye Başkanı toplu taşıma aracı almak için makam araçlarını satışa çıkardı Gurbetçi şaşkına dönmüş: 'Dün 200 Euro bozdurdum, 10 TL kaldı. Bu millet burada ne yiyor ne içiyor?' Can Ataklı: 'F. Terim fonu gibi konuları millete sakız gibi verdiler, artık 128 milyar dolar, yağma ve vurgunlar konuşulmuyor.' Kemal Kılıçdaroğlu'na büyük edepsizlik