Özgür Özel, Başak Demirtaş'ın olası adaylığı hakkında konuştu

319 izlenme 05 Şubat 2024
Reklamlar
CHP Genel Başkanı Özgür Özel,  Tunceli'de basın mensuplarının sorularını yanıtladı.   Başak Demirtaş'ın olası adaylığı ile ilgili konuşan Özel, "Her Türk vatandaşının hakkı olan seçme ve seçilme hakkını kullanmaya ilişkin irade beyanı veya 'katkısı olacaksa düşünebilirim' demesi herkesin saygı duyması gereken bir yaklaşımdır. 
Bize karşı yapılan her türlü saygısız yaklaşımı boşa düşürmesi açısından son derece önemlidir" dedi.  


Gerçekleşmemiş bir adaylık üzerinden yorum yapmanın mümkün olmadığını kaydeden Özel, "CHP olarak duruma şöyle bakıyoruz; Ekrem İmamoğlu'nun belediye başkanlığı bütün İstanbul'a iyi geldi. O yüzden biz CHP olarak İmamoğlu'na bir kez daha bu görevi talep etmesi için bir yetki verdik. İstanbullular yetki verirse 5 yıl daha ranttan, partizanlıktan uzak bir belediyecilik olacak" diye konuştu. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türkan Şoray: Alın teri için yola çıkan herkesin yanındayım. Sınırlardan Kaçak Girenleri Böyle Savunmuştu. Yandaş kanallara çıkarılan CHP'li görünümlü kriptolar, akp'lilere övgü yağdırıyor. akepe İl Gençlik Kolları yöneticisi: Laikler, erdoğan'dan kurtulmak istiyorsanız bol bol sahte içki için