Anasayfa
15 Ekim 2020 ( 904 izlenme )
Reklamlar

akepe İl Gençlik Kolları yöneticisi: Laikler, erdoğan'dan kurtulmak istiyorsanız bol bol sahte içki için

akepe İl Gençlik Kolları yöneticisi: Erdoğan'dan kurtulmak istiyorsanız bol bol sahte İçki için

akepe İl Gençlik Kolları yöneticisinin 'sahte içki' ölümleri üzerinden yaptığı paylaşım büyük tepki çekti.

İstanbul’da 3, İzmir’de 3 kişinin daha sahte içkiden ölmesiyle 8 ilde ölen yurttaşların sayısı 50’ye çıktı. Durumları ağır olan 50’ye yakın kişinin ise tedavisi sürüyor.

Onlarca yurttaş yaşam mücadelesi verirken akepe Muğla İl Gençlik Kolları Üyesinin ölümlere ilişkin sosyal medya hesabından skandal bir paylaşımda bulundu.

Türk, Twitter hesabından "Laikler; Recep Tayyip Erdoğan'dan kurtulmak istiyorsanız Bol bol Sahte İçki için" diye yazıp sonunda da gülme emojisi kullandı.

APAR TOPAR KAPATTI
Akepe Gençlik Kolları İl Yöneticisi, Cumhuriyet gazatesinin haberinin ardından Twitter hesabını kapattı.
Adı geçen şahsın daha önce çektirdiği resimler


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Almanya'yı eleştiren Suriyelinin, ''O zaman Suudi Arabistan'a git'' önerisine verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu İşine Nasıl Gelirse: Önce: 'Chp'nin hdp ile görüşmesi pkk ile temastır' Sonra: 'Akp'nin görüşmesi son derece doğaldır' İktidarın Yayın Organı haline getirilen medya için Güldür Güldür'ün tuvalet kağıdı göndermesi büyük ses getirdi. Show tv sunucusundan gündeme damga vuran sözler