Doktora saldıran şahıs serbest bırakılınca aynı gün içinde 2 defa daha saldırmak için hastaneye gidiyor.

1166 izlenme 31 Temmuz 2022
Reklamlar
ÜLKENİN GETİRİLDİĞİ ACI NOKTA

Doktora saldıran şahıs serbest bırakılınca aynı gün içinde 2 defa daha aynı doktora saldırmak için gidiyor.
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisinde tedavi gören bir hasta kaldırım taşı ile acili basarak doktora saldırmak istedi. 

Başka bir hasta yakını tarafından engellenen saldırgan gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılınca, Doktor Sezer Eşfer bu duruma sosyal medya hesabından isyan etti.  Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dün yaşanan olayda, iddialara göre Acil serviste tedavi olduktan bir süre sonra elinde taşla tekrar Acile gelen hasta, kendisini tedavi eden Doktor Sezer Eşfer’e saldırmak istedi. 

Saldırgan başka bir hasta yakını tarafından engellenerek taş elinden alındı. Saldırgan polis tarafından gözaltına alındıktan sonra “eylemi teşebbüs olarak kaldığından dolayı” serbest bırakılınca, doktor bu duruma sosyal medya hesabından şu sözlerle isyan etti;  “Eylemi teşebbüs olarak kaldığından şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yarın gelip yarım kalan işini halledebilir. O zaman tutuklarsınız.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Ben Tekel Bayi Önünde Durmam' Diyen Taksici Tepki Çekti Haluk Pekşen: "Nerede rant kovalanıyor orası cayır cayır yanıyor...!" Akp'li o kadının boşanma aşamasındaki eşi, Sedat Peker’in iddialarını doğruladı. Zamlara isyan eden emekliler