Meral Akşener'in sözlerine tepki gösteren bazı Suriyelilerin cevapları sosyal medyayı adeta ayağa kaldırdı. (Küfür içerir)

5037 izlenme 26 Nisan 2023
Reklamlar
CHP'Lİ VEKİLİN UNUTULMAZ SÖZLERİ ⬆

Meral Akşener'in sözlerine tepki gösteren bazı Suriyelilerin cevapları sosyal medyayı adeta ayağa kaldırdı. (Küfür içerir)

Suriyelinin biri 'Siz gideceksiniz buranın asıl sahibi biziz' derken diğeri de küfürlerle karşılık veriyor.
Hatırlanacağı üzere akp genel başkanı 'Biz onları yedirmeye içirmeye giydirmeye devam edeceğiz' demişti.

Suriyelilerin bu cevaplarına sosyal medyada 'Kurtuluş savasında bizi arkadan vuranlar ülkeyi adeta işgal etti ve osmanlı torunuyuz diye sahip çıkıyorlar, akp bu ülke için beka sorunudur' gibi yorumlar yapıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yaşar Nuri Öztürk'ün kendisini taklit eden programcıyla güldüren diyalogları. Akp adayının ''Gündemimizde yok'' dediği Kanal İstanbul için itiraf gibi açıklama Erdoğan'ın büyükelçi yaptığı makaracı, 'Halkımın hizmetkarıyım' dedi Ezgi Mola'dan hükumete çok sert tepki; '' Önce Onlarca şerefsizi hapse tıkın ondan sonra oy isteyin ''