Peker'in paylaştığı video a haber ile Barlas'ları Çok Rahatsız Etmiş. 'Saygın kanala operasyon çekiliyor'

6224 izlenme 26 Haziran 2022
Reklamlar
Peker, bugün bir başka sosyal medya hesabı aracılığıyla Cem Küçük adlı sözde gazeteciye cevaben Tgrt'nin bağlı olduğu İhlas holding ceosunun iğrenç videosu yayınlamış ve geçtiğimiz günlerde de Mehmet barlas'ı pokemon mehmet olarak tanımlayıp hakkında paylaşımlar yapacağını ima etmişti.
Tesadüf olsa gerek Barlas'ın eşi ve oğlunun olduğu canlı yayında TGRT'ye sahip çıkıp Twitter'ın sansürlenmesini istediler  "Bir mafya lideri saygın bir kanala operasyon çekiyor."

Sıcak gelişme: İhlas Ceosuna ait olduğu iddia edilen videoyu yayınlayan hesap twitter tarafından askıya alındı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akp'nin içişleri bakanı: 'Gayrimenkul karşılığı vatandaşlık vermeye devam ediyoruz, Arap kardeşlerimi, dostlarımı istiyorum' Kemal Kılıçdaroğlu, 'Komando Marşı Söyleyen Tügva'lıları Suriye'ye gönder, Komutanları da bilal erdoğan Olsun' Akp'li vekilin Sansür yasasıyla ilgili olarak ABD itirafını anlattı stüdyodakiler şok oldu. ''Atatürk’ün ruhu şad olsun. Laik, sosyal, hukuk devleti kötüyse neden Afgan’ı, Iraklısı benim ülkeme geliyor?''