Laiklik bildirisine imza atanlara, görme engelli şarkıcıdan ağır sözler ''Hainsiniz''

1138 izlenme 21 Şubat 2026
Reklamlar
Ypy zekayla yapılan videoyu, imam hatiplilerden mthş kareografi diye yutturmaya çalıştılar

Laiklik bildirisine imza atanlara, görme engelli şarkıcıdan ağır sözler ''Hainsiniz''
Gülhane parkında düzenlenen bir yarışmayla az da olsa tanınan şarkıcı M. Şentürk, laiklik bildirisine imza atan tanınmış isimleri hedef aldı. 
Görme engelli şahıs, videoda yaptığı "Bir bildiri yayınlamış arkadaşlar. Laikliğin elden gittiğine dair. Dini, çıkar amaçlı suç örgütlerine çevirmeye çalışan beyinsizlere sesleniyorum" ifadeleriyle başlayan açıklamasında, bildiriyi hazırlayanların laiklik adına dini değerlere hakaret ettiklerini söyleyecek kadar utanmaz olduğu ortaya çıktı.
Yıllardır kötü gidişat için uyaranları '1 ay önce neredeydiniz? 10 ay önce neredeydiniz?'' diye eleştirmesi de ayrı bir konu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hem ters yoldan gidip hem de vatandaşlara artistlik yapan motorcu Bir görevliye ettiği hakaretler ve kime ettiği belli olmayan ağır küfürler sosyal medya gündeminde (DİKKAT KÜFÜR İÇERİR) Akp'nin kendi yaptırdığı ankette tayyip'i üzecek sonuç Akp'li vekilin yaptığı beyin yakan enflasyon hesabı sosyal medyada alay konusu oldu