Akp'lilerin Polise Yönelik Bir Skandalı Daha Ortaya Çıktı.

1136 izlenme 10 Ağustos 2022
Reklamlar
Gazeteci Murat Ağırel twitter hesabından paylaştı: Zonguldak Gökçebey ilçesinde Polis ve Jandarma denetim yapıyor.  Aracın sağ tarafında oturan kişi Şoförler Odası Başkanı ve akp ilçe yönetim kurulu üyesi .Polise ve Jandarmaya küfürler yağdırıyor.

Yerel gazete konuyu şöyle yazdı: Zonguldak’ta yayın yapan Pusula Gazetesi ve internet sitesinde, “Görüntüler skandal: Ne istifa var, ne görevden alma!” başlığıyla dün yer alan haber bölgemizde de büyük yankı uyandırdı. Video görüntüleriyle dün habere yansıyan ve geçen hafta yaşanan olayda Zonguldak’ta yol kontrolü yapan polis ve jandarma ekipleri ile Gökçebey Şoförler Odası Başkanı ve akp Gökçebey İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Başlı arasında yaşananlar kamuoyunda büyük tepki ile karşılandı. Bu görüntülerde görüldüğü üzere devletin kolluk güçlerine karşı ağır ifadeler kullanılması kamuoyunda büyük rahatsızlık yarattı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kimsenin söylemediklerini dile getirerek, halkın duygularına tercüman olmuş Basın Toplantısı Yapan Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tayyip'e Linç Cevabı 50 İlde Otomobil Stokçularına Operasyon Yapıldı. Akp genel başkanının geçeceği yolların kapatıldığını ve ambulanslara bile yol verilmediğini biliyor muydunuz?