Akp teşkilat üyesi: ''parti içinde öyle pislikler dönüyor ki ben utanıyorum''

24902 izlenme 04 Ağustos 2022
Reklamlar
Geniş yankı uyandıran sözler:
Akp'nin bir teşkilat üyesinden çok çarpıcı açıklama ve itiraflar: ''parti içinde öyle pislikler dönüyor ki ben utanıyorum''

TV5’te yayınlanan habere göre, akp üyesi olduğu belirtilen bir vatandaş video çekerek isyan etti. 

 “Her türlü kullanılıyor parti; gerek nam salmak için, gerek müşteri toplamak için, gerekse sağa sola askıntılık yapabilmek için, gerekse azarlayabilmek için” dedi.  

akp teşkilatlarının yolsuzluklarla ve usulsüzlüklerle dolu olduğunu ifade eden vatandaş, “Dava adamı olmak bu değil, kendi cebini doldurmak değil” ifadelerini kullanarak şu sözleri söyledi:  “Kendi işlerini düzene sokuyor, kendi işlerini raya koyuyor, kendi ceplerini dolduruyor. Dava adamı olmak bu değil, kendi cebini doldurmak değil. Şikayetlerimizi nereye göndersek ‘Tamam, tamam’ denilerek geri çevriliyoruz, bir şekilde oyalanıyoruz.” 

Teşkilatların kamu içinde kadrolaşma çalışmalarına da değinen vatandaş, “Madem kadrolaşıyoruz, bari adamakıllı kadrolaşalım” diyerek tepkisini sürdürdü:  “Vatandaş partinin önünden geçmek istemiyor. Gerçekten işe ihtiyacı olan insanları ötelediler; nerede lüzumsuz, nerede keyfi iş arayan insanlar var onlarla doldurdular. Madem kadrolaşıyoruz, bari adamakıllı kadrolaşalım. Öyle pislikler dönüyor ki ben utanıyorum.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Oyuncu Ercan Yazgan hayatını kaybetti Çocuğa taciz gibi olaylarla tanınan tarikattan seçim sonrası için üstü örtülü tehdit 'Hazırlıklı olun' Ekrem İmamoğlu'na saldıran akepe'liye Yaşar Okuyan'dan büyük tepki: ''Sen Kimsin!'' Trabzon'daki Dünyanın en "Gereksiz" köprüsünden haberiniz var mı?