Yer: Sultanbeyli. Öğlen iş çıkışı mülteciler

1963 izlenme 03 Ekim 2018
Reklamlar
Yer: Sultanbeyli Öğlen iş çıkışı mülteciler.


Dünyada en fazla Suriyelinin bulunduğu Türkiye’de, mülteciler tartışılmaya devam ediyor.



Aralık 2017 tarihi itibarıyla dünya genelinde en fazla Suriyeli, yüzde 54’le Türkiye’de yaşıyor. Lübnan yüzde 18’le ikinci sırada yer alıyor. Yüzde 11 Ürdün,, yüzde 11 Avrupa Birliği ülkeleri, yüzde 4’le Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi ve yüzde 2’yle Mısır izledi.

Türkiye’de geçici koruma altında yaşayan 257 bin 566 Suriyelinin kamplarda, 2 milyon 526 bin 51 Suriyelinin ise kamp dışında yaşadığı aktarıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Şehadet edebiyatı yapan akepe'liye terör örgütünü savunan eski sözleri hatırlatılınca çıldırdı Halkla Alay Ediyor: Milletin ekmeğine, geçimine göz dikenlere acımayacağız. Kemal Kılıçdaroğlu, o akp'linin yalanını mağdurun videosunu paylaşarak çürüttü. Şarkıcı Gülşen'i tutuklatan savcı 'Kafalarına sıkacağız' diyenler için bakın ne yapmış.