Yandaş kanalın yandaşı, boykot konusunda konuşup, tarafsızlıktan dem vurunca, sosyal medyada tepki yağdı.

2627 izlenme 07 Nisan 2025
Reklamlar
Yandaş kanalın yandaşı, boykot konusunda konuştu, izleyenlerden tepki yağdı.

İşte o tepkilerden bazıları:

Her cümlende aslında taraf olduğunu ayrıntılı bir şekilde anlayabiliyoruz. Bahsettiğin baskı tek taraflı şekilde yıllardır iktidar tarafından yapılıyordu ama hiç sesiniz çıkmıyordu.. Şimdi halk madem öyle o zaman böyle deyince feryad figan oldunuz. Manipüle etmeyin artık. Ayıp!
*
Firmalar taraf değil yani öylemi? Bak bugün bakanın biri isimleri  çok ta önemli değil, Çikletçi mıdır nedir, reklam afişlerinin önünde alışveriş yaptı, Akşami FB-GS maçinda reklamları döndü 
*
2 milyon insanın katıldığı mitingi yayınlamayıp tarafsızlıktan bahsedemezsin. Sözlükte yüzsüzlüğün ne anlama geldiğini açıp okumanızı tavsiye ederim. 
*
Siz olayi cok yanlis anlamissiniz… Kimse size taraf olun demiyor ki. “Tarafsizca yayin yapin diyor!” “2.2 milyon insan mitingdeydi” diyebilin diyor.
*
 Paylaşan da işinden oldu. Onu niye konuşmuyorsun?
-
MİTİNGİ GÖSTERMEYEN TV bize laga luga yapamaz. 
ÖNCE haberci ol. ÖNCE adil ol.  
2,2 milyon kişiyi haber yapmaya korkan bize çemkiriyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Aydın Boysan: "Atatürk bu milletin başına gelmiş en büyük talihtir" CHP’li Ali Şeker: Koridor açıp ışid'i destekleyen akepe'dir Saadet partililer tayyip'in yanına kapak atan şahıs hakkında video yapıp paylaşmış. "İstanbul'a baktığında sadece rant görenlerin bu şehri yağmalamasının önüne geçtik"