Vatandaşlarla Konuşurken Mikronu Açık Unutunca Maskeleri Bir Kez Daha düştü

2079 izlenme 07 Ekim 2022
Reklamlar
Vatandaşlarla Konuşurken Mikronu Açık Unutunca Maskeleri Bir Kez Daha düştü : 'He de geçsin gitsin'

Mehmet Özhaseki ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın kendilerine bazı sorunlarını anlatan bir yurttaşı nasıl geçiştirdiği, açık kalan mikrofona takıldı.  

Özhaseki, 10 Eylül’de Kayseri’de düzenlenen turizm değerlendirme toplantısına katıldı. Özhaseki’nin başkanlık ettiği toplantıda Kayseri Valisi  ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da yer aldı.  Toplantının soru-cevap bölümünde, bir yurttaş Özhaseki ile Büyükkılıç’a  bazı sorunlardan bahsetti. Bu sırada Özhaseki ile Büyükkılıç arasında “Bir şey deme”, “He de geç gitsin” ifadelerinin kullanıldığı bir diyalog yaşanırken bu sözler sosyal medyada büyük tepki oluşturdu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Osmangazi köprüsünde yapılan usulsüzlüğü sürücü fark edince veznedeki görevli kaçtı Tayyip'in Patates Soğan Açıklamasından Sonra Vatandaşlardan İlginç Bir Slogan Geldi Emin Çapa'dan tarihi uyarı. Dolar düştü diye sakın sevinmeyin, niye mi? Sınırlar Temizlenirken 204 askeri personel hayatını kaybetmiş bir çoğu ağır olmak üzere 906 personel yaralanmıştı.