Türkiye Tarihinde Görmediğimiz Zorbalıklar. Akp'li Üsküdar Belediyesinin Zabıtalarını İBB zabıtalarına saldırttılar.

1034 izlenme 15 Haziran 2022
Reklamlar
Türkiye Tarihinde Görmediğimiz Zorbalıklara Şahit Oluyoruz. Akp'li Üsküdar Belediyesinin Zabıtalarını İBB zabıtalarına saldırttılar.

Üsküdar'da İBB'nin yetki alanındaki Atatürk Anıtı'nın onarım ve çevre düzenlemesini yapan İBB ekiplerine Üsküdar Belediyesi Zabıtasını saldırttılar.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Şenol Güneş'ten tayyip'in danışmanına: ''Ben bir şey mi çalmışım? Ama sen yapmış olabilirsin'' Akil Adam Orhan Gencebay'a göre Dövizin Yükselme Nedeni İstanbul Güngören'de röportaj yapmak isteyen muhabir, konuşacak Türk bulamadı Sinan Meydan: Bu toprakları yeniden vatan yapan insanın adıdır Mustafa Kemal Atatürk