Akepe Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında, ‘Tarih bizi öyle bir noktaya getirdi ki, ülkemizin kaderiyle partimizin kaderlerini birleştirdi. Allah korusun AK Parti'nin yıkılması, Türkiye için felaket olacaktır’ ifadesini kullandı.
Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları şu şekilde ;
"Genel Merkezimizde mahalli idareler seçim hazırlıklarına başladık. Bu konuları ele alıyor ve ileriye dönük hazırlıkları gözden geçiriyoruz. Kimse bize 'şu kişi benim yakınımdır', 'bu kişi benim akrabamdır' diye aday teklifiyle gelmesin. Ehliyet ve liyakat esastır ve buna göre adımlarımızı atmakta da kararlıyız.
Mansur Yavaş: ''Aynı anda hem Ekrem Bey'e hem bana çağrıda bulundu. Peki ikimiz de kabul etseydik ne olacaktı? Kura mı çekilecekti?''
Provokatör akit muhabirinin kışkırtmalarına dayanamayan vatandaşlar üzerine yürüyerek tepki gösterdi. Kışkırtıcı, polisin arkasına sığındı.
Kumpasçılar, kurdukları tezgahları canlı yayında dile getirir oldu.
Türkiye'nin Konuştuğu vatandaş: Lif sattırmıyorlar, kaç kez karakola çektiler. Susturmak istiyorlar, susmuyorum:
Cübbeli Ahmet'ten Kaset Açıklaması: 'Baldır bacak yok'
Akepe'li Kayyumların ihraç ettiği Arif Sağ ve ekibi alkışlarla MESAM'a geri döndü
Gözlerden kaçan detay. Tek başına karar veremem dedikten sonra böyle U dönüşü yaptı
Ekrem İmamoğlu, ilk defa anlatıyorum diyerek tayyip'in oğluyla ilgili şahit olduğu bir konuyu anlattı.
Şahan Gökbakar ''Akp olmasa akademisyen olamazdım'' diye itiraf eden şahısla dalga geçti.
İmamoğlu davası hakkında konuşan Ü. Kocasakal, top çevirince diğer konuşmacıdan tepki geldi