Saldırganı kahraman ilan ettiler

646 izlenme 25 Nisan 2019
Reklamlar

CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran ve Kılıçdaroğlu'nu yumruklayan akepe'li saldırgan Osman Sarıgün, serbest kaldıktan sonra sosyal medya aracılığıyla mesaj verdi.

akepe'nin Etimesgut belediye başkan aday adayı Önder Gökçekaya, sosyal medya hesabından canlı yayın yaptı. Osman Sarıgün'le birlikte kamera karşısına geçen Önder Gökçekaya, saldırgan Sarıgün'ü "Türkiye'nin kahramanı" olarak takdim etti.

Daha sonra akepe üyesi saldırgan Osman Sarıgün, canlı yayında "Türkiye'ye selam olsun, devlet büyüklerimin ellerinden öperim, hepsine başarılar dilerim" dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Müteahhitlerin avukatlığını yapan E. Şen protesto edildi Ş. Üşümezsoy, yandaş kanalı eleştirince yayından alındı: ''Eğer tipim ilgilerini çekmiyorsa bağlanmayın bana.'' EYT hakkında bunları Söylemişti: 'Seçim kaybetsek de yokum' Genel başkanlığı kazandığında ilk onu aramış: 'Bana böyle demiştin. Bak şimdi CHP Genel Başkanı oldum'