Sosyal medyaya da yansıyan görüntülerde akp'ye çalışan bir şirketin İstanbul'da arızalı olmayan bir özel halk otobüsünün şoförü ile anlaşıp arızalı gibi gösterdiğini, ardından set kurarak çekim yaptığı belirtildi.
Görüntülerde B-1836 numaralı özel halk otobüsü, Başakşehir Millet Bahçesi yanındaki trafiğe kapalı yola girerek, çekim alanına geliyor.
Trafiğe kapalı alanda bekleyen otobüsün, trafikte arızalandığı izlenimi vermek için otobüsün önüne ve arkasına araçlar yanaştırılıyor.
Trafik çilesi sahnesi canlandırılıyor. Çekimde yaşlı oyuncular önce otobüse bindirilip, daha sonra indiriliyor. Çekim ekibinden biri, otobüsün önüne gelerek otobüsten duman yükseldiği izlenimi vermek için bir sis makinesini çalıştırıyor.
Çekimler devam ederken araç kameralarını uzaktan izleyen belediye yönetimi de olan bitene seyirci kalmadı, görüntüleri kayıt altına aldı. Çekimlerin ardından bugün trafiğe çıkan araçla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi soruşturma başlattı.
Başkalarının kızları için 14 - 15 yaşında evlenebilir diyen şahıs konu kendi kızı olunca.
Emniyetten taciz açıklaması: '' Babası fetö'cü ''
Günün Kapağı. ''Ben Katar vatandaşlığına başvurdum''
Saadet partisi yeni reklam filminde köprüler aracılığı ile yapılan soygunu ele almış
Erdoğan: 'Vatandaş Elektrik Parasını Ödeyemiyorsa Ülkeyi Bu Hale Mevcut Hükümet Getirmiştir'
FLASH TV.NİN ACI GÜNÜ
Afgan bir kadın her gün çektiği değişik videolarla hakaretler yağdırıyor.
Beğenmediğiniz Cumhuriyet 9 yaşındayken uçak hediye ediyordu, siz 95 yıl sonra hediye uçak alıyorsunuz
Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, Uğur Dündar'ı Eleştirdi
"Kuru ekmek yiyorlarsa aç değiller demektir" diyen Akp'li vekil yediklerini içtiklerini belediyeye yazdırmış