Sabah programında yaşanan diyaloglar sosyal medyada olay oldu. İzleyenlerin adeta beyni yanıyor.

529 izlenme 21 Şubat 2024
Reklamlar
Sunucu bile şok oldu. Kocam kuzenimle evli, annem değil teyzem.

 Kocasının aslında kuzeni olduğunu söyleyen genç kadın, bebeğinin ise kardeşi olduğunu iddia etti. Annesini de kabul etmeyen Erva, kendi annesinin Zeynep isminde biri olduğunu söyledi.
Daha sonraki günlerde gerçekleri itiraf etti.
Ben her şeyi anlatmak istiyorum. Ben iki tarafa da yalan söyledim. Ben olayların buraya geleceğini tahmin etmedim. Zaten evliliğimde de bir şey kalmamıştı. O yüzden sevgi gördüm, sevgi görünce de yalanı sürdürdüm. Necmettin'e Esin'im dedim, bu çocuk benim kardeşim dedim. Oraya geldiğimde o kadar kamerayı görünce gerçeği söyleyemedim.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Canlı Yayında haberi seslendiren görevliye mobbing uygulayan F. Portakal Büyük tepki çekti. İBB görevlileri adı skandalla gündeme gelen tarikat yuvasını mühürledi. CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre, polis saldırısına uğradı Ekrem İmamoğlu sözde gazeteciyi yerin dibine batırdı