Polis saldırıya uğrayan saadet partili vekil adayının geçişine izin vermedi

719 izlenme 26 Mayıs 2018
Reklamlar
Polis saldırıya uğrayan saadet partili vekil adayının geçişine izin vermedi

Saadet Partisi milletvekili adayı Mehmet Fethi Öztürk'ün kardeşinin polislere, "Sizin çoluğunuz çocuğunuz yok mu, kardeşiniz yok mu? Ne olur götürün" diye yalvarmasına rağmen polisler "talimat beklediklerini" belirterek ambulansın hastaneye gitmesine uzun süre izin vermedi.

Saadet Partisi Ankara milletvekili adayı Mehmet Fethi Öztürk'ün kardeşi, "Polis arabasında da saldırdılar. Polis ambulansın önünde durdu. Anahtarını aldı. 'Ben emir almadan seni gönderemem' dedi" diye konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir vatandaş isyan etti: ''Daha ne istiyorsun bu milletten?'' Melih Gökçek'in oğluyla CHP'li vekil arasında tartışma: ''Birisi bu arkadaşa, ‘Burası babanın twitter sayfası değil’ desin" Akp'li Belediye Başkanının Kadın Çalışanlara Ettiği Hakaretler Güvenlik Kameralarına Yansıdı. İMO: Felaketlerin nedeni doğa olayları değil, mühendislik bilgi birikiminin ticarete teslim edilmesidir.