Kadın ve Çocukların Gizlice videosunu çekip paylaşan şahıs 'Annem var kızım var' diye ağlayarak özür diledi.
Sabah programında canlı yayında c..set buldular
Aralık Ayında 'heyecanlanıyorum, şöyle bir uyusak da 6 ay sonra uyansak çok farklı olacak” demişti. O sözler sosyal medyada tekrar gündem oldu.
Gazeteci Barış Pehlivan Şok Detayı Anlattı. '2. turda geçersiz oy kullandım demişti, kullandığı sandıkta geçersiz oy yok'
Kemal Kılıçdaroğlu: 20 yıldır deprem konusunda hiçbir şey yapmayan bu iktidar, insanlar molozlar altında can çekişirken yine siyasi rant devşirmenin telaşına düştü."
F. Altaylı'nın Trt yorumu: 'Cumhuriyetle sorunları var, maksat insanlara Cumhuriyeti hatırlatmamak'
Akşener'in partisinden Cumhurbaşkanlığı adaylığı için teklif aldığını açıkladı
Y. Özdil'in gerçekleri çarpıtmak ve CHP'ye saldırmak için uyguladığı taktikleri anlatmış.
Sokak röportajında susmak bilmeyen akp'li vatandaşlar çirkeflikte sınır tanımadı.
CHP'li belediyelerin o uygulamasını eleştirdi ve uyardığını söyledi: "Arapça kuran dilidir, halk incinir.”
Akp listelerinden aday gösterilen Hüdaparlı şahsa soruldu "Milletvekili yeminini eleştiriyorsunuz. Seçilince yemin edecek misiniz?" cevap "Bakacağız."
D. Zeyrek: ''Bu koşullar altında verilen ifadelere nasıl güveneceksin?'
Duvarlara “Her Biji Mansur” yazan kişi Ankara Belediyesi çalışanı çıktı
Arkadaşım dediği kişiye, ödül töreninde yalakalık yapınca yuhalandı, salon büyük oranda boşaldı.