Babası o şahıs hakkında konuşarak ''Bir gecelik hatam'' demişti

10579 izlenme 15 Kasım 2024
Reklamlar
"Askerlik için uyarmama rağmen sahte rapor aldı sonra da 4 ay hapis cezası çıktı. Hapsi çıkınca Recep Tayyip Erdoğan'ın yanına gittim. Hakan'ın hapishanede başına bir iş gelmemesi için yanına almasını rica ettim"

Bir gece birlikte olduğu kadından meydana geldiğini söyleyen Ural, "Hakan'ın annesi her şeyi hırs için yaptı" dedi.  
Hakan bir gün 'üvey babası için rahmetli babamı kaybettim' dediğinde çıktığı kanalı arayarak soy ismimin kaldırılmasını istedim. O dönem bir programa bağlanıp Hakan erkekse benim soyadımı kullanmasın dedim. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Canlı Yayına Yandaşın Çirkeflik ve Yalanları Damga Vurdu. Seçim Yalanlarında Bugün. Binali Yıldırım Seçim iptali gerekçesini değiştirdi Mhp Genel başkan yardımcısı, Anket Firması sahibini 1.5 yaşındaki çocuğu ile tehdit etti. İmamoğlu ' O zaman Anayasa da şaibelidir, Cumhurbaşkanlığı seçimleri de '