Müzisyen Cahit Berkay, festivali yasaklatanlara sordu: Vakıflardaki taciz olayları için bir sözünüz bir duruşunuz oldu mu?

402 izlenme 12 Ağustos 2022
Reklamlar
Burhaniye Kaymakamlığı, 17-21 Ağustos 2022 tarihlerinde yapılması planlanan ve biletleri günler öncesinden satışa çıkan Zeytinli Rock Festivali’ni yasaklamıştı.  

Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş imzasıyla yayınlanan yasak kararında, “Vatandaşlarımız tarafından yapılan yoğun şikâyet ve yakınmalar göz önüne alınarak, kamu güvenliği ve sağlığı, toplumun huzuru, çevrenin korunması amacıyla uygun görülmemiştir” ifadeleri kullanılmıştı.
Müzisyen Cahit Berkay'dan konuyla ilgili olarak çarpıcı sorular geldi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bahçeli bugün Esad'la görüşülmeli dedi, kısa sürede daha önceki söylemleri ortaya döküldü Seçimin ardından yapılan en çarpıcı ve detaylı analizler bu programda idi Ekrem İmamoğlu'nu Şikayet eden Şahıs Kendini İfşa Etti Şarkıcı Teoman'dan Gökçek'e Gönderme: ''Artık serbestiz, jelibonları çıkartabiliriz"