Milli Piyangoda Sahtekarlık Olduğunu İma Etti, Rejiden Uyarılınca Öyle Bir Çark Etti ki, dillere destan

10069 izlenme 21 Aralık 2024
Reklamlar
Milli Piyangoda Sahtekarlık Olduğunu İma Etti, Rejiden Uyarılınca Öyle Bir Çark Etti ki, dillere destan
Milli Piyango'nun yılbaşı ikramiyesi olan 200 milyon TL için "Onu bir kişiye vermezler, yalandan çeyreğe bölerler" dedi. 
Rejiden, piyangonun çalıştığı kanalında sahibi gözüken Demirören grubunda olduğunun hatırlatılması üzerine şahıs, "10 tane almak lazım, alalım. Her şeyi de sorgulamayalım." diyerek eşi benzeri tarihte görülmemiş bir dönüş gerçekleştirdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

E. Şirin: ''Akp, Anayasa'ya göre her gün kapatma davasına konu olacak bir suç işliyor.'' Sorudan rahatsız olup, muhabire fiziki temasta bulundu C. Enginyurt'tan önemli açıklamalar: 'S. Peker iktidarın yanında olunca problem yok, ifşalarda bulununca suç örgütü lideri' TMSF Eski yöneticisi, Akp Yolsuzluklarını Anlattı.