Lale devri değil akp devri. Gençlik kollarının düzenlediği etkinlik görüntüleri tepki çekince sildiler

7650 izlenme 08 Nisan 2022
Reklamlar
Lale devri değil akp devri. Gençlik kollarının düzenlediği etkinlik görüntüleri tepki çekince sildiler
 Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı, düzenledikleri sahur programından kısa bir kesit paylaştı, gelen tepkiler üzerine tweet'i sildi.   

Tweet'i alıntılayan eski akp Milletvekili Mehmet Metiner ise "Bu paylaşımı yapan Ağrı AK Parti Gençlik Kolları başkanımız lütfen bu paylaşımı kaldırır mısınız?" dedi. Bu tür paylaşımların akp'ye zarar verdiğini savunan Metiner, "Böyle bir paylaşıma niye gerek duyulur bilmem" diye yazdı.   Ağrı il gençlik kolları gelen tepkiler üzerine paylaşımını kaldırdı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cemal Enginyurt'tan tayyip ve bakanlarına tepki. Kılıçdaroğlu gençlere ödemeyin çağrısı yapmıştı. KYK faizlerini sildiler. Gökçek’in iftirasını “süt markası” ele verdi Erdoğan: Denizlerimizin kenarlarını, orman alanlarını betona çevirme gayretinde olanlar var