Ekrem İmamoğlu, Saldırılar Sürerken Polislere Neden Müdahale Etmediklerini Sorduğu Anlar

5515 izlenme 08 Mayıs 2023
Reklamlar
Ekrem İmamoğlu Miting Sırasında Yapılan Saldırılara Polislere Neden Müdahale Etmediğini Sorduğu Anlar

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na mitingi sırasında bir grup taş attı. İmamoğlu konuşmasında kitleye sakin olmaları çağrısında bulundu.

İmamoğlu, "Bir avuç insan, ne yazık ki kalpleri buzla kaplatmış olabilir. Siz onlara asla aldırış etmeyin. Onlar bu yaptıklarına pişman olacaklar. Onlar bir süre son pişman olacaklar. Bize sevgi, barış, huzur, bolluk, bereket sözleri düşüyor. 

Siz bunları konuşun. Olayları seyreden polisler biz de sizleri seyrediyoruz. Bu şehrin valisi, emniyet müdürü biz de sizi seyrediyoruz. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Levent Gültekin, akp'nin ne zaman başı sıkışsa terör örgütünün ortaya çıktığını ifade etti. B. Arınç: ''E. İmamoğlu'nun Diploma iptaline hayret ediyorum'' Yandaş tv.lerin yayınlarına çıkartılan sözde muhalif görünümlü elemanların hedefinde Millet ittifakı var Putin: ''Merkez Bankasına Karışmıyorum, Karışırsam Durum Türkiye’dekine Benzer Bir Hal Alabilir''