Beykoz'da, eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık, arabasıyla giderken bir motosiklete çarptı. Kazada, motosikletteki 16 yaşındaki Batın Barlas Çeki hayatını kaybetti.
Feci kaza 9 Temmuz Salı günü saat 13.30 sıralarında Kavacık Mahallesi'nde meydana geldi.
34 FKJ 390 plakalı otomobilin sürücüsü Fatma Zehra Kınık, Baki Sokak'tan Fatih Sultan Mehmet Caddesi'ne çıktığı sırada, kasksız halde arkasında yolcuyla ilerleyen Yavuz Selim Öztürk’ün kullandığı 34 HUT 980 plakalı motosiklete çarptı.
Çarpmanın etkisiyle motosikletteki sürücü ve yolcu düşerken sürücüsüz motosiklet, kaldırımdaki yayaların arasına daldı. Kazada, motosiklet sürücüsü Yavuz Selim Öztürk, arkasındaki yolcu Batın Barlas Çeki ve kaldırımdaki iki yaya yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.
Kazada yaralananlar, hastanelere kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan 16 yaşındaki Batın Barlas Çeki, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaparken, polis de çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceledi.
Kazaya karışan otomobilin sürücüsünün Kızılay'ın eski başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık olduğu öğrenildi.

Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık
Kazanın ardından gözaltına alınan sürücü Kınık, polis merkezindeki işlemlerin ardından ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
KAZA ANI KAMERADA
Kaza anı, bir iş yerinin güvenli kamerasına yansıdı. Görüntülerde, motosiklettekilerin yere düştüğü görülüyor. Sürücüsüz motosiklet, kaldırımdaki yayaların arasına dalıyor.
Kazayı anlatan Gülseren Çakmak, "Köşeden çıkan araç ile çarpışınca motorun hakimiyetini kaybediyor, arkadaşı yere düşüyor. Motor da kaldırımdaki yayalara çarpıyor. 3’ünün durumu iyiydi ama arkadaki iyi değildi." diye konuştu.

Kazayı gören Nail Akgün ise "Araba aradan caddeye çıktı. Motor da ucundan arabaya çarptı. Motor fırladı, arkadaki yolcu düşüp kafasını taşa vurmuş. Motor da kahvecinin önündeki iki yayaya çarpıyor. Sürücü de yan tarafa fırlıyor. Arkadaki yolcunun hayatını kaybettiği söyleniyor." dedi.
Yeliz diye tanınan akepe'li vekilden skandal paylaşım
200 polisle Sabah operasyonu yaparak, İBB'nin işlettiği Belgrad ormanlarına çöktüler.
Sedat Peker Sessizliğini Bozup Mesajlar Attı
Ekrem İmamoğlu, tayyip'in damadıyla ilgili soruyu cevaplayıp Deprem için yapılan hazırlıkları anlattı
Yandaşın İlginç İddiası
Antalya'da Fırtına Sonrası Ortaya Çıkan İnanılmaz Görüntüler
İmamoğlu'ndan azılı provokatöre: Birine yaranacaksan böyle devam et
Fatih Altaylı, akp genel başkanı ne yaparsa yapsın, alkışlayan kitlesi olduğunu belirterek çarpıcı örnekler vermişti.
İstanbul, Ankara ve İzmir için yapılan son anket
Halk tv ve diğer bağımsız kanalların canlı yayınlarına vatandaş süsü verdikleri özel adamlarını yollayıp proveke ediyorlar.
Tayyip: 'Verdiğimiz talimatlar gereği valilerimiz bunlara göz yumdu'
Ahlak ve dürüstlükten bahseden şahsın kendine danışman olarak atadığı kişinin kirli çamaşırları ortaya çıktı.
Kılıçdaroğlu yanlıları, yandaş kanallarda CHP hakkında yaptıkları iftira kampanyasının dozajını arttırdı.
Tarikat Liderinden skandal sözler ; ''Türkiye Cumhuriyeti son buldu artık Osmanlı var .. ''