Kenan Sofuoğlu, “C.başkanına listeden almasını söyleyecektim. Berat abi ‘Sakın, onu üzme, bak zorla yürüyor. Her gün bir yerlere gidiyor.’ dedi.”

863 izlenme 12 Mayıs 2024
Reklamlar
Kenan Sofuoğlu, milletvekilliği sürecini anlattı:  “Cumhurbaşkanına beni listeden almasını söyleyecektim. Berat abi ‘Sakın, onu üzme, bak zorla yürüyor. Her gün bir yerlere gidiyor.’ dedi.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Melih Gökçek'in oğluyla CHP'li vekil arasında tartışma: ''Birisi bu arkadaşa, ‘Burası babanın twitter sayfası değil’ desin" Yaşar Okuyan'dan erdoğan'a; Halka çağrı yapıyorsun sen bozdurdun mu dolarları ? Sedat Peker'in hakkında yazdığı Ertuğrul Özkök ile M. Cengiz'le olan bu görüşmesi gündem oldu Kartalkaya Kayak Merkezinde Facia. Ahşap bir otelde çıkan yangında çok sayıda can kaybı var. (10 farklı görüntü)