İzmir'de Gerginlik ve Yine Başrolde Onlar: 'Bize satırla saldırırlarken polis seyretti'

2506 izlenme 05 Eylül 2023
Reklamlar
İzmir Bornova’da suriyeli bir şahsın, Türk vatandaşı bir kişiyi darp etmesi sonrası halk ayaklandı.
Polis, biber gazı ve copla kalabalığı dağıtırken olayları çeken bir vatandaş "Bizim polisimiz bize saldırıyor" diye tepki gösterdi.


Mağdurun yakını olayı anlattı: Suriyeli sığınmacı, 'Top cama geldi' diye 10 yaşındaki yeğenimi yerden yere vurmuş. Yengem 'Ne yapıyorsun' diye tepki gösterince satırla kovalamış. Olaylar büyüyünce 10 Suriyeli silahlarla geldi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Millet ittifakı toplantısının ardından İYİ partili vekilin önce paylaşıp sonra sildiği twit a habere konu oldu İftiracı kanalın, dünya çapında ahlaksız bir skandalla anılan sahibine seslendi İsim Vermeden Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi 'Ülkenin Cumhurbaşkanıyla bayramlaşmıyordu'' 25 yıl İstanbul'u yöneten partinin başkanı, 3 yıldır deprem için ne yaptılar diye sorup yine Ekrem İmamoğlu'na saldırdı.