İstanbul'da taksi sorununun ardı arkası kesilmiyor.

516 izlenme 03 Nisan 2022
Reklamlar
İstanbul'da taksi sorununun ardı arkası kesilmiyor. 

 İstanbul Beyazıt’ta sadece turist aldığını söyleyen taksiciler, kendilerini görüntüleyen bir vatandaşa saldırdı.  Olay, Kapalıçarşı yakınlarında  meydana geldi. Edinilen bilgiye göre öğle saatlerinde taksicilerin beklediği alana gelen bir vatandaş, boş taksiye binip yolculuk yapmak istedi. Ancak taksiler içerisinde kimse olmamasına rağmen müsait olmadıklarını söyledi. Birden fazla kişinin bu şekilde cevap vermesi üzerine vatandaş, cep telefonuyla boş taksicileri tek tek görüntüledi.
Sadece turist aldığı belirtilen taksiciler, kendilerini görüntüleyen vatandaşa bir de fiziki olarak saldırıda bulundu. Saldırıya rağmen kendisini almayan taksiyi ve taksicileri görüntüleyen vatandaş, taksicilerin turist dışında müşteri almamasına tepki gösterdi. Yaşananlar cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tayyip'e Gece Yarısı Soruları Yılmaz Özdil - Onlar Burada g.tünü gezdirecek.. Kamuoyu Araştırmacısı Özer Sencar: 'Erdoğan bugün orada oturuyorsa bunu CHP'lilere borçlu' Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu'na kurulan kumpası ve arkasında kimlerin olduğunu açıkladı