İktidardan Güç Alan Gericiler İyice Azıttı. Sataştığı kadının ''Çocuklara t...vüz edilirken ses çıkardın mı?' sorusuna yüz kızartıcı cevap verdi.

1129 izlenme 22 Haziran 2024
Reklamlar
İktidardan cesaret alan gericiler iyice azıttı, bir kadına durduk yerde 'yanacaksın' diyen gerici ağzının payını aldı.
İzmir'de bir tebliğci, giydiği kıyafet nedeniyle bir kadına "Cehennemde yanacaksınız." diye bağırdı. 
Şahıs, kadının "Senin edebin çocuklara tecavüz edilirken neredeydi?" sorusuna ise, "Sen orada mıydın? Sıra sende miydi?" diye yanıt verdi.

Olayın mağduru vatandaş şunları yazmış 
''Bakın az önce İzmir  izbanda kız yeğenimle beraber yürüyen merdivenlerden çıkıyorum arkadan bu neydüğü belirsiz provakatif adam bana ve yeğenime “cehennemde yanacaksınız” diye bağırmaya başladı, üzerimde ne olduğu çok önemli değil ama yinede söyleyim bir kot bir tişört var. Bu taciz değilde ne, bu provakatif bir eylem değil de nedir ?''

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Uşaklı çoban ile Muharrem İnce arasında geçen duygusal diyalog sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor .. Görevliye hakaret eden kadına tepki yağdı Programlarını izletebilmek için her türlü tiyatroyu çeviriyorlar Görevinden ayrılan Washington büyükelçisinin İngilizcesi tartışma konusu oldu.