İktidardan cesaret alan gericiler, kafe ve hamburgercileri basmaya devam ediyor

300 izlenme 23 Haziran 2024
Reklamlar
İktidardan cesaret alan gericiler kafe ve burgerci basmaya devam ediyorlar.

Diyarbakır'ın merkezde dün akşam saatlerinde sokağa inen kalabalık bir grup Starbucks ve Burger King şubelerini hedef aldı.   Tekbir getirerek içeri giren grup cenk, cihat, şehadet sloganları attı. 
Grubun ani baskınıyla içerde bulunan müşteri ve çalışanlar kendilerini korkuyla dışarı attı.   İşletmelere zarar veren grup içerde oturup slogan atmaya devam etti. O anları kayıt altına da alan grup üyeleri görüntüleri sosyal medyadan paylaştı. 

Diyarbakır'da bir grup, Kayapınar ilçesinde bulunan Mahabad Bulvarı'ndaki Starbucks şubesi ile Sur ilçesinde bulunan Burger King şubesine saldırı düzenledi.  İş yerlerine maddi hasar veren grup, İsrail aleyhine slogan attı.  Ayrıca bazı çalışan ve müşteriler de darbedildi. 
Polislerin gruba müdahale etmemesi dikkati çekti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Davutoğlu: Bu kıştan özellikle endişeliyim, ekonomik koşullar bağlamında bazı olaylar olabilir Lütfü Türkkan: 'Telekomu Soyanlardan Hesap Sormak Yerine Yeniden Peşkeşe Hazırlanıyorlar' Tayyip'in Eski Şoförü Yeliz Yine Saçmaladı ''Zamlar Chp'nin eseri'' Sedat Peker'den Çağrı: 'Utanma Duygusu Olan İstifa Etsin'