HAYRET. Akp'nin içinden vicdanlı bir ses çıktı: Kimseye zararı olmayan bir hayvanı neden barınakta tutalım, bunun bir mantığı var mı?

1028 izlenme 13 Kasım 2024
Reklamlar
akp'li Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü: 

Sokak köpeklerinin sorun olmasının nedeni, Tarım Bakanlığı ve Belediyelerin görevlerini yerine getirmemesi. Yasada sorun yok, problem uygulamada. 

 İlgili arkadaşlarımıza da söyledim, bu pratiği olmayan, fiilen uygulaması imkansız ve soruna da çözüm getirmeyen bir yasa tasarısı.

Bu yasa uygulanabilir değil. Milyonlarca hayvanı barınaklara sığdıramazsın. 

 • Mevcut yasa çözüm için yeterli, uygulama üzerinde yoğunlaşılmalı.  

• Yalnızca zarar verme potansiyeli olanlar barınaklarda muhafaza edilmeli.  

• Kimseye zararı olmayan, sevimli bir hayvanı neden barınakta tutalım, bunun bir mantığı var mı?


Yasa tasarısı hayvan sevmeyenlere göre hazırlanmış. Seven var, sevmeyen var. Devletin görevi olarak, her iki kesimin de beklentilerini karşılayacak bir yasa tasarısı olmasını beklerdim.  

 Yasa tasarısında çok yerde sahiplenme geçiyor. Ama Bakanlık ve Belediyeler tarafından desteklerle teşvik edilmesi gerekir. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Konya'da seçim çalışmaları yapan Abdüllatif Şener , AKP'li vatandaşlarla tartıştı .. Ekrem İmamoğlu, O kadının Tuzak sorularına tokat gibi cevaplar verirken akp'nin içişleri bakanına gönderme yaptı. Can Kaybı olmayan ilçenin Belediye Başkanı: 'Kaçak yapıya müsaade etmedim diye selamımı bile almadılar, vicdanım rahat' Sokak röportajında eski Mhp'li bir vatandaşla akp'liler arasında K. Kılıçdaroğlu tartışması