Fatih Altaylı: “Ahlat’taki Saray’a bu sene ayrılan para 1 milyar TL civarında. İBB’nin SGK’ya olan borcundan daha fazla.”

682 izlenme 22 Ağustos 2024
Reklamlar
Fatih Altaylı: “Ahlat’taki Saray’a bu sene ayrılan para 1 milyar TL civarında.  ‘Gidilmeyen bir saraya bu kadar bütçe niye ayrılır’ diyordum. Orada kabine toplantısı düzenlenecekmiş.  Bayağı pahalı bir kabine toplantısı olacak. İBB’nin SGK’ya olan borcundan daha fazla.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ümit Özdağ'ın Parti Sözcüsü Yaptığı Çocuk, Aklınca Kemal Kılıçdaroğlu'na Laf Sokmaya Çalıştı Son dakika: Yargıtay kararını verdi İyi parti seçimlere giriyor Yobazlar ''Burası şeriat ülkesi' diyerek saldırdı. Faiz yine arttırıldı. Peki daha önce ne demişti? ''Faizleri düşürüyormuşuz. Benden başka bir şey beklemeyin''