Erzincan'da müftülüğü basan görevlinin ateş açması sonucu İmam ve vaiz öldü

851 izlenme 17 Ağustos 2018
Reklamlar
Erzincan'ın Tercan İlçesinde Müftülüğün aylık olağan toplantısı sırasında içeri giren müftülük çalışanı bir kişinin silahıyla rastgele ateş açması sonucu bir imam ile bir vaiz hayatını kaybetti, 4 imam yaralandı.

Erzincan'ın Tercan ilçesinde, Kaymakamlık binasında imamların aylık olağan toplantısının sürdüğü sırada toplantı salonuna dalan Müftülük personeli Fatih A., elindeki tabancayla dehşet saçtı. Rastgele salondakilere de ateş açan kişinin kurşunlarına hedef olan imamlardan Rasim Kılıç ve vaiz Ersin Kağan öldü, 4 imam da yaralandı.

Video: Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İŞLEYEN'in açıklaması


Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yılmaz Özdil'den Ekrem İmamoğlu'na kumpas yorumu Geç Saatlerde Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Videolu Mesaj: 'Hapisten çıkardıkları çetelere 'mesajı siz verin' diyorlar' Akepe'li belediye başkanı önce söyledi sonra inkar etti Bir Vatandaşın tayyip'e Oy Verme Gerekçesi İzleyenleri Hayretler içerisinde bırakıyor