E. İmamoğlu'ndan tayyip'e: 'Kim verecek bunun hesabını? tabi ki sen!'

1158 izlenme 18 Şubat 2025
Reklamlar
Ekrem İmamoğlu’ndan tayyip'e  “Kur korumalı mevduatı önümüze koydun 100 milyar dolara yakın milletin parası uçtu gitti!   

Kim verecek bunun hesabını? Tabii ki sen vereceksin!”
Ekonomi yanlış. İnsanlara, efendime söyleyeyim ‘Faiz sebep, enflasyon, sonuç’ diye diye, kur korumalı mevduatı önümüze koydun. 
Yani 100 milyar dolara yakın milletin parası bu yanlış politikalardan uçtu gitti. Ne kadar zamanda? 5-6 yılda, 7 yılda. Kim verecek bunun hesabını? Tabii ki sen vereceksin. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akp'li şahsa göre: Cep telefonu olan ve yemeğin içine sucuk katabilen 'zengin' Önceki aday Binali, yeni aday için piste çıktı: ''ÜÇLÜ OLSUN GÜÇLÜ OLSUN' Peker: Suriye’de ticaret yapmak için ne yapmanız lazım biliyor musunuz? CHP'li vekilden gündem olan sözler: ''Bize gaz sıktıranlardan hesap sormazsak.''