CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Hatay’da 3 bin 389 ölü seçmene oy kullandırıldığını açıkladı: “3 bin 389 ölü seçmene oy kullandırıldığını tespit ettik. Tüm bunları ortaya koyan 86 sayfalık başvurumuzu teslim ettik.”
CHP, YSK'nın Hatay kararı sonrası YSK binasında toplandı. CHP'nin YSK ile yaptığı toplantı yaklaşık 10 dakika sürdü. Özgür Özel'in geçirdiği ameliyat nedeniyle konuşma yapamadığı toplantıda, Hatay'da yaşanan gelişmeler ele alındı. Hatay İl Seçim Kurulu'nun mazbatayı akp'nin adayı Mehmet Öntürk'e vermesinin ardından CHP, Yüksek Seçim Kurulu önünde toplandı.
CHP, Hatay'da yaşanan gelişmelerle ilgili İl Seçim Kurulu'nun kararını Yüksek Seçim Kurulu'na taşıdı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, YSK Başkanı Ahmet Yener ile görüşmek üzere Yüksek Seçim Kurulu'na gitti. Ancak ameliyat sonrası konuşma yapamayan Özel'in yerine CHP Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Gül Çiftçi ve CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke açıklama yaptı.
Akp genel başkanından çirkin sözler: "Oğluna sahip çık, kendisine başka ebeveynler arıyor"
H. Levent'in onun adını vermesine rağmen, beyanlarının ifade tutanağına geçirilmediği ortaya çıktı
Tıp bayramı nedeniyle açıklama yapmak isteyen Tabip odası üyelerini polisler itip kaktı.
Temel Karamollaoğlu'ndan ittifak açıklaması: Ben deli miyim?
Sakarya'da 76 yaşında bir sapıktan genç kadına: ''Beni tahrik ediyorsun"
Bir Suriyeli ile sokak röportajı
C. Enginyurt: ''Reisiniz Milleti yedi bitirdi.''
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Devletten aldığı maaş dışında tek kuruş kazanmamış bu adama
Türkiye'de sığınan 2 şahıs Türkiye'ye Hakaret Yağdırıyor.
Evi yanan vatandaş: "Yangın pek çok noktaya sıçradı sanki kasti yapmışlar gibi, vergimizi veriyoruz, her şeyi veriyoruz. Ama neden destek olmuyorlar"
Enginyurt'tan tayyip'in yanından ayrılmayan şarkıcıya tepki: 'Ulan Ne Oxford'u? sen okumamak için okuldan kaçmış adamsın'
Bir avuç kalabalığa seslenen tayyip'in sözlerine tepki yağıyor: 'Bunlara öyle bir çakalım ki'
Ekrem İmamoğlu: Milyonlarca İstanbullu biliyor. Bilmezlikten gelenlere 3 dakikalık bir özet.
Tayyip'ten Temel Karamollaoğlu'na Büyük Ayıp