CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Hatay’da 3 bin 389 ölü seçmene oy kullandırıldığını açıkladı: “3 bin 389 ölü seçmene oy kullandırıldığını tespit ettik. Tüm bunları ortaya koyan 86 sayfalık başvurumuzu teslim ettik.”
CHP, YSK'nın Hatay kararı sonrası YSK binasında toplandı. CHP'nin YSK ile yaptığı toplantı yaklaşık 10 dakika sürdü. Özgür Özel'in geçirdiği ameliyat nedeniyle konuşma yapamadığı toplantıda, Hatay'da yaşanan gelişmeler ele alındı. Hatay İl Seçim Kurulu'nun mazbatayı akp'nin adayı Mehmet Öntürk'e vermesinin ardından CHP, Yüksek Seçim Kurulu önünde toplandı.
CHP, Hatay'da yaşanan gelişmelerle ilgili İl Seçim Kurulu'nun kararını Yüksek Seçim Kurulu'na taşıdı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, YSK Başkanı Ahmet Yener ile görüşmek üzere Yüksek Seçim Kurulu'na gitti. Ancak ameliyat sonrası konuşma yapamayan Özel'in yerine CHP Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Gül Çiftçi ve CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke açıklama yaptı.
Ünlü Dolandırıcı, Açtığı Fabrikanın içini göstermişti.
Altaylı O kadına cevap verdi: Uğruna savaşılacak vatan parçasında ille de yalı olması gerekmiyor!
Fenerbahçe'nin Türkiye'ye giriş yaptığı dakikalar ve bir gazetecinin çok ilginç yorumları
Feyzioğlu: seçim günü sandığın üzerine toz konsaydı, hepimiz seçim sonucunun meşruiyetini tartışıyor olurduk"
Erdoğan, Muharrem İnce'yi eleştirdi 2. ordu komutanı alkışladı
Ahmet Şık: Cumhuriyet tarihinin en büyük suç örgütüyle karşı karşıyayız
Yandaş sunucu, kırıla kırıla sordu: "Sizi kimse parasal işlerle yan yana koyamaz ama çok soruluyor...''
Prof. Dr Naci Görür: ''Ne 11 bini? bu bakkal hesabına bile uymuyor''
Akp listelerinden aday gösterilen Hüdaparlı şahsa soruldu "Milletvekili yeminini eleştiriyorsunuz. Seçilince yemin edecek misiniz?" cevap "Bakacağız."
Balıkesir merkezli depremde yıkımlar oldu.
Bir vatandaş: DEM partiliyim ama oyum E. İmamoğlu'na, akp'ye oy verirsem Türk-Kürt kardeştir, oy vermezsem Kürtler terördür. Böyle bir şey var mı?"
15 Temmuz gerçekleri
CHP'den akp'ye geçen kadın hem mecliste hem de belediye önünde protesto edildi. ''Haramzade''
Öyle bedavaya destek yok demişti, 30 milyonluk malikane almış.