Elektrik zammı adı altında soyulan vatandaşlar tepkilerini yükseltiyor.
Erbakan'ın Oğlu: "Karşı blokta sol, komünist, ateist ve diğer fraksiyonların bir araya geldiklerini gördük, kazanmasına vesile olan bir parti olmak istemedik."
Özgür Özel, tayyip ile görüşmesinden detaylar verdi.
'Satıcı yakaladığınız zaman b*caklarını kırın' dedi, aynı gün akp'li meclis üyesi evinde kilolarca uyuşturucuyla yakalandı sonuç: Serbest
Diyarbakır'da Serbest Bırakılan Mhp'li istismarcı, partililer ve yakınları tarafından davul zurnayla karşılandı
Kızılay'ın başındaki şahıs: “Sivil savunmayı FETÖ çökertti”
Akp genel başkanının geçeceği yolların kapatıldığını ve ambulanslara bile yol verilmediğini biliyor muydunuz?
Geceye Düşen şok haber. Yine Kumpas Hazırlanan E. İmamoğlu'nun Hukukçuları toplantıya çağırdığı iddia ediliyor.
Akp döneminde İBB sapık ve azılı teröristlerle doldurulmuş. E. İmamoğlu kan donduran detayları anlattı.
İmamdan 7 yaşındaki çocuğa istismar
Faik Öztrak: ' Şehide kelle diyen kendini bilmezlerden alacağımız ders yok '
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tayyip'e: 'Şarkı söyleyeni hapse atıyor, milyar dolar götürenin sırtını sıvazlıyorsun'
Tutuklanan Fırın Sendikası Başkanının Oğlu: 'Kin nefret diye çağırıp hakaretten tutukluyorsanız şu binaya gerek yok, yazın cezayı gönderin'
Havuz Kanalında yayınlanan 2018 yapımı filmde, “Zaten akaryakıt dolarla, dolar olmuş 4 lira” repliğinin sansürlendiği görüldü.
'Haberlerde öyle söylüyorlar Ekrem bana kızmasın' deyip iftiraları birbiri ardına sıraladıktan sonra İTO seçimlerinde aday olan şahsa destek istedi.