Bir trafik polisi yeni açılım sürecini protesto etti. Sonuç kısa sürede görevden alındı.

2182 izlenme 05 Aralık 2025
Reklamlar


Eskişehir’de bir trafik polisi, "Bu süreç başladığından beri uyku uyuyamıyorum." diyerek süreci protesto etti.  Polis memuru görevden uzaklaştırıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü'nden olayla ilgili yapılan açıklamada şunlara yer verildi: "Bazı sosyal medya hesaplarında, Eskişehir ilinde görevli bir Polis Memuruna ait görüntülerin paylaşılması üzerine konu hakkında derhal inceleme başlatılmıştır. 

Polis Memuru görevden uzaklaştırılarak konunun tüm yönleriyle araştırılması için Emniyet Genel Müdürlüğümüzce Polis Başmüfettişi görevlendirilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Feyzioğlu’ndan akepe’ye ziyaret: Milli bir duruşa ihtiyaç var Gazeteci Zafer Arapkirli, o akp'lilerin sakal şovuna tepki gösterdi Katledilen askeri okul öğrencisinin avukatı: Savcılık, 'Yapılacak bir şey yok, bizim başımızı yakmayın' dedi Bir vatandaştan Özgür Özel'e ''Yumuşak muhalefetinizden bıktım''