Akp'li ulaştırma Bakanlığı Tarafından İşletilen Marmaray'da Arıza Sonucu Yolcular Raylarda Yürümek Zorunda Kaldı.

661 izlenme 12 Eylül 2021
Reklamlar
Marmaray, bugün Sirkeci İstasyonu yakınlarında arıza sonucu trende elektrikler kesildi.  Tren içerisinde dakikalarca mahsur kalan yolcular, kapıların açılmasıyla birlikte rayların üzerinde yürüyerek istasyona ulaştı.  

Yolcuların rayların üzerinde yürüyerek istasyona gitmesi cep telefonu kameralarına yansıdı. Arızanın giderilmesinin ardından seferler normale döndü. 

  İBB Sözcüsü ise metrolarda ‘M' simgesinin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından ‘U' olarak değiştirilmesine göndermede bulunarak, “U'nun işlettiği Marmaray'da bugün sorun oldu diye birileri gibi mutlu olacak değiliz. Raylı sistemler hassas işletmelerdir, arızalar söz konusu olabilir. Harf polemiği yerine, İstanbul'a hizmette ortak çalışmayı ve kaliteli hizmeti artırmayı hedefliyoruz. Kazanan İstanbul olsun” mesajı paylaştı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Köpeklere z*lüm ederken kameralara yakalanmıştı. Erdal Aksünger'den şok iddialar : '' Seçim gecesi paramiliter güçler parti binası önüne kadar geldi '' Bahçeli'ye şok. Kılıçdaroğlu'na saldırırken, önüne yazılanları okuduğu cihaz bozulunca. Yer: Ankara. Elinde Bıçakla Otobüse binmeye çalışan Bir Afgan