Akp Çorum vekili, torpille işe aldıkları akp'liler hakkında konuştu: “Çorum, böyle küçük ayrıntılara takılıp meşgul olmasın.”

1605 izlenme 22 Eylül 2024
Reklamlar
Çorum Valiliği İl Özel İdaresi bünyesinde çalıştırılmak üzere 20 ayrı meslek grubunda 57 kişiyi alacağını duyurmuş. 57 kişilik iş için 1837 başvuru olmuştu. 
Başvuru sonuçları önceki gün açıklanmış  akp Çorum İl Başkanlığı’nda çaycı olarak çalışan kişinin Vidanjör Yardımcısı, yine akp Çorum İl Başkanının şoförünün de Pick-Up şoförü olarak Çorum İl Özel İdaresi’nde işe alındığı gibi bir çok durum ortaya çıkmıştı.


akp'li Yusuf Ziya Yılmaz'dan, Çorum'da işçi alımlarında torpil yapılmasına yanıt: 
 “Çorum, böyle küçük ayrıntılara takılıp meşgul olmasın. İşe alındığı söylenen çocuklar da muhtaç. Büyük resme bakın.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gazeteci Barış Terkoğlu, Hulusi Akar'ın Maskesini Düşürmüştü Sinan Meydan anlatımıyla Lozan antlaşmasının 95. yılı Gazeteci Fatih Portakal'dan O isme tepki: 'Bizi böyle birinin yönettiğini düşünsenize, şimdiden böyle' O kadın hakkında önemli bilgiler verdi