Yandaş Kanalın Sunucusu Şaşırtmaya Devam Ediyor.

4977 izlenme 13 Ekim 2022
Reklamlar
Yandaş kanalın sunucusu şaşırtmaya devam ediyor.  Kendi belediyelerinizde böyle bir indirim yapıyor musunuz? 

Ankara belediyesi suyu maliyetinin de altında satmasına rağmen akp ile mhp'li meclis üyeleri çoğunluklarına dayanarak %50 indirim yapmıştı.

ABB’den yapılan açıklamada yıllık 300 milyon metreküp su sağlanan Ankara’da ücretin 6 TL olması ile elde edilecek olan 1.8 milyar TL'lik gelirin, ASKİ’nin 2.3 milyar TL olması beklenen yıllık elektrik giderinin dahi karşılamayacağı belirtilmişti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Üsküdar diyemeyip kendini alkışlatan İstanbul valisi Bir sosyal medya kullanıcısı en son akp'ye yanaşan her devrin adamının tüm kirli çamaşırlarını ortaya dökmüş. BM: Ukrayna limanlarını acilen açın uyarısında bulundu Ünlü Dolandırıcı, Açtığı Fabrikanın içini göstermişti.