Ö. Özel'e, açtıkları soruşturmaya gerekçe olarak gösterdikleri konuşma.

2852 izlenme 16 Ağustos 2025
Reklamlar
Özgür Özel hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret", "suç işlemeye alenen tahrik", "kamu görevlilerine görevleri nedeniyle hakaret" ve "tehdit" iddiasıyla re'sen soruşturma başlatıldı, bu defa soruşturmayı İstanbul'a atanan özel savcı değil Ankara başsavcısı açtı.

Zeydan Karalar, Muhittin Böcek ve Abdurrahman Tutdere, İstanbul başsavcısının isteğiyle 5 Temmuz'da gözaltına alınmış, Muhittin Böcek 6 Temmuz'da tutuklanmıştı.  Gözaltılar sonrası CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) olağanüstü toplanmış, Özel toplantısı sonrası yaptığı konuşmada gözaltılara tepki göstermişti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Özgür Özel: “Yarın S. soylu ile ilgili bir dosya açıklayacağım. Başıma bir şey gelirse diye üç arkadaşıma daha verdim dosyayı' Kemal Kılıçdaroğlu'na partililerden %79 destek olduğunu ileri sürdü İ. M. Gökçek'in iftirası elinde patladı. Tayyip: Seçme ve seçilme yaşını 18'e biz indirdik