Uzun süredir hedef aldıkları F. Altaylı'nın sözlerini cımbızlayıp bağlamından kopararak gözaltına aldırdılar.

1762 izlenme 22 Haziran 2025
Reklamlar

Uzun süredir hedef aldıkları F. Altaylı'nın sözlerini cımbızlayıp bağlamından kopararak gözaltına aldırdılar. 

Fatih Altaylı, sosyal medya kanalındaki sözleri nedeniyle tehdit suçlamasıyla başlatılan soruşturma kapsamında İstanbul Teşvikiye'deki evinden gözaltına alındı.

Fatih Altaylı, YouTube kanalındaki yayında “Erdoğan ömür boyunca Cumhurbaşkanlığına devam etsin mi? Halkın %70'i buna karşıymış. Bu oran çok da şaşırtıcı değil. Çünkü şu anda akp seçmeninin önemli bir bölümü ve mhp seçmenin bir kısmı dışında böyle bir fikri destekleyen kimse yok

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Seçimi 2. Turda %60 oy ile alacağını ileri sürdü. 'Çalışana Para Var' diyen akp'linin cebinde 10 TL olduğu ortaya çıktı. Bu Kadarına Pes. Sosyal Medya Bu Skandalı Konuşuyor Kemal Kılıçdaroğlu, andımızı mı kaldırdı? Çocuklarına gemicikler mi aldı? Beşli çetelere ihale mi verdi?