Tavas'a bağlı Avdan köyünde maden şirketine karşı tarlasını savunan Hatice Kocalar'ın şirket yöneticilerini darp ettiği iddiasıyla açılan dava bugün Tavas Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü.
Duruşmada ifade veren Kocalar, “İki kamyon geldi. Kepçe geldi. Tarlayı kazmak istediler, karşı çıktım. Kendilerine şirketin yetkililerinin gelmesini söyledim. İki mühendis geldi. Toplam beş kişi oldular. Ben tek başımaydım. 5 kişiye nasıl vururum? Vurmadım, aramızda münakaşa oldu. Elimde sopa yoktu. Hakkımdaki iddiaları kabul etmiyorum. Beraatimi istiyorum” dedi.
Kocalar’ın eşi Bekir Kocalar da olaydan sonra tesadüfen tarlaya geldiğini ve eşinin kimseye vurmadığını ifade etti. Kocalar'ın avukatı Ozan Orpak ise, Kocalar’ın kilosunu ve yaşını söyleyerek fiziksel olarak böyle bir durumun gerçekleşmesi ve beş kişiye karşı gelip darp etmesinin mümkün olmadığını söyledi. Aynı zamanda söz konusu olayın geçtiği tarlayla ilgili Danıştay'ın iptal kararı olduğunu da ekledi.
Akp'li belediyeler yeni yönetimlere devasa borçlar bıraktı. Sadece Keçiören belediyesinin borcu 1 milyar 700 milyon
Ekrem İmamoğlu bütün engellemelere rağmen akepe döneminde durdurulan metro çalışmalarını tekrar başlatıyor
Ekrem İmamoğlu davasının skandal ifadelerle dolu gerekçeli kararını, herkesin anlayabileceği bir dilde tek tek yorumladı
Tayyip'i savunmak için şekilden şekile giren akp'li kadın gelen soruyla birlikte dumura uğradı.
'Milletin parasıyla muhtarlara tatil yaptırmam'
Konda anketi. Sokak hayvanlarına yönelik katliam yasasına vatandaş ne diyor
Yandaş kanalda Kemal Kılıçdaroğlu'nu ''Proje adamı'' olarak tanımladı, ''Ekrem İmamoğlu topun ağzında'' dedi
Ekrem İmamoğlu, AKOM'da Önemli Açıklamalar Yaptı
Adnan Oktar'ın yakalanma anları
Bir pilotun yaptığı anons tüyleri diken diken etti.
Akp’li başkanın ‘yağ gibi akıyor’ dediği yol çöktü altı ise mağara çıktı
Kemal Kılıçdaroğlu'nun işaret ettiği Cambridge Analytica hakkında detaylar
Bir vatandaşın 'Burası Türkiye'nin Göbeği Fatih' diyerek çektiği video sosyal medyada geniş yankı yarattı.
Bir vatandaşın tepkisi sosyal medyada büyük yankı yarattı: 'Utanarak söylüyorum ki ak partiliyim' (Küfür içerir)