Muharrem İnce’nin Mersin’de düzenlediği mitinge yüzbinlerce kişi katıldı. Yoğun kalabalık karşısında İnce, “Arkadaşlar ben mi yanlış görüyorum yoksa 1 kilometre uzakta mı bu kalabalığın sonu. Benim gözlerde bir sorun yok değil mi? Harikasın Mersin, yok böyle bir şey" dedi.
'BALKONLAR DOLUYSA KAZANDIN DEMEKTİR'
İnce "Bir deneyimli siyasetçi diyor ki ‘meydanlar doluysa sevinebilirsin, balkonlar doluysa işler iyi demektir, çatılar da doluysa kazandın demektir.’ Bir değişimin önünde giden lider, ortasında giden durumu kavramış, arkasından giden sürüklenmiş olur ama bir değişimin karşısına çıkan mutlaka yok olur. Bir değişim rüzgarı bu tepeden tırnağa, bir dip dalgası bu. Bir halk hareketi bu. oldu bu iş. Yorgun adam gidecek, bu ülkenin başına taze bir kan gelecek” dedi.
Fatih Altaylı: ''Kendi vatanımızda sığıntı olduk''
BAROLAR BİRLİĞİ YENİ BAŞKANINI SEÇTİ. SONUÇLARIN AÇIKLANMASIYLA BİRLİKTE BÜYÜK COŞKU YAŞANDI.
Engin Altay, tayyip'in oğlunu heyetle birlikte İran'a götürmesiyle ilgili olarak konuştu: 'Okullar kapalı bırakacak yer bulamamışlardır'
Tayyip'in fetvacısı: ‘iktidara zarar verecekse doğruları söylemek caizdir diyemem.’
Anahtarı Unuttuğu Evine Çatıdan Sarkıttığı Halatla Girmeyen Çalışan Vatandaş Havada Asılı Kalınca İmdadına İtfaiye yetişti.
Yandaş akit bile tayyip'in damadını yerden yere vurdu
Çok ilginç gelişmeler var. Cinayeti işleyenlerden biri daha önce başka bir cinayetten aranıyor bulunamıyormuş
Emre Kongar'dan Fatih Portakal'a Tepki: 'Sen kimsin yahu?'
Güldür Güldür'de Nebati'nin Yeni Skeci Yayınlandı: 'Kim Yazdı Bunu?'
Konda anketi. Sokak hayvanlarına yönelik katliam yasasına vatandaş ne diyor