Yandaş kanalın sunucusu Bağımsız kanalların bile soramadığı soruları sorup dikkat çekici analiz yaptı

42146 izlenme 20 Şubat 2023
Reklamlar
Yandaş kanalın sunucusu Bağımsız kanalların bile soramadığı soruları sordu.

TGRT haber sunucusu müzisyen cinayetiyle ilgili olarak hiç kimsenin soramadığı soruları sorup, sınavlarda birinci olanların bile mülakatlarda elendiğini hatırlatarak cinayet işleyen bu kişilerin kimlerin referansıyla devlette işe sokulduğunu sordu.

Dün akşam sosyal medyaya düşen bir bilgiye göre: katillerden birinin akp genel başkanının resmi gazetede yayınlanan imzasıyla göreve başlatıldığı ortaya çıkmıştı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İBB'ye yönelik kurulan kumpaslarda, a haberi geçen kanalları anlattı: ''Yaptığınız gazetecilik değil, utanmıyor musunuz?'' Bir şahıs, sokak röportajında 'ekonomi çok iyi' dediği sıralarda çöp karıştıran vatandaş kameraya takıldı Ali Ağaoğlu: O dönem inşaatlarda herkes Deniz kumu kullandı. Ne yapacaktık ithal mi edecektik? Şahan Gökbakar O kadını yerin dibine soktu.