Meral Akşener'in sözlerine tepki gösteren bazı Suriyelilerin cevapları sosyal medyayı adeta ayağa kaldırdı. (Küfür içerir)

5015 izlenme 26 Nisan 2023
Reklamlar
CHP'Lİ VEKİLİN UNUTULMAZ SÖZLERİ ⬆

Meral Akşener'in sözlerine tepki gösteren bazı Suriyelilerin cevapları sosyal medyayı adeta ayağa kaldırdı. (Küfür içerir)

Suriyelinin biri 'Siz gideceksiniz buranın asıl sahibi biziz' derken diğeri de küfürlerle karşılık veriyor.
Hatırlanacağı üzere akp genel başkanı 'Biz onları yedirmeye içirmeye giydirmeye devam edeceğiz' demişti.

Suriyelilerin bu cevaplarına sosyal medyada 'Kurtuluş savasında bizi arkadan vuranlar ülkeyi adeta işgal etti ve osmanlı torunuyuz diye sahip çıkıyorlar, akp bu ülke için beka sorunudur' gibi yorumlar yapıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akp'nin içişleri bakanının Haluk Levent'i tehdit ettiğini anlatarak önemli bilgiler verdi Bir vatandaşın Marketleri Zarar Ettireceğim Diyerek Yaptığı Hareket Alay Konusu Oldu. Geçtiğimiz yıllarda, F. Altaylı'nın benzeri yorumlarda bulunan M. Akpınar'a hakaretler yağdırarak tehdit etmişti Bir akepe'linin kendini yakan baba için söyledikleri vicdansızlığın geldiği noktayı gösteriyor