Laiklik bildirisine imza atanlara, görme engelli şarkıcıdan ağır sözler ''Hainsiniz''

1118 izlenme 21 Şubat 2026
Reklamlar
Ypy zekayla yapılan videoyu, imam hatiplilerden mthş kareografi diye yutturmaya çalıştılar

Laiklik bildirisine imza atanlara, görme engelli şarkıcıdan ağır sözler ''Hainsiniz''
Gülhane parkında düzenlenen bir yarışmayla az da olsa tanınan şarkıcı M. Şentürk, laiklik bildirisine imza atan tanınmış isimleri hedef aldı. 
Görme engelli şahıs, videoda yaptığı "Bir bildiri yayınlamış arkadaşlar. Laikliğin elden gittiğine dair. Dini, çıkar amaçlı suç örgütlerine çevirmeye çalışan beyinsizlere sesleniyorum" ifadeleriyle başlayan açıklamasında, bildiriyi hazırlayanların laiklik adına dini değerlere hakaret ettiklerini söyleyecek kadar utanmaz olduğu ortaya çıktı.
Yıllardır kötü gidişat için uyaranları '1 ay önce neredeydiniz? 10 ay önce neredeydiniz?'' diye eleştirmesi de ayrı bir konu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu yanlısı gibi hareket eden akp'li şahıslar, mahkeme kararına çıldırdı. Erol Mütercimlere göre: akp İktidarı Döneminde Türkiye Asıl Ne Zaman Kaybetti? Erdoğan '1000 köy ele geçirildi' Akepe genel başkanı, isim vermeden Ekrem İmamoğlu'na '' Topal Ördek '' benzetmesi yaptı