K. Kılıçdaroğlu İle M. Akşener'in Şehit Cenazesine Gönderdikleri Çelenkleri Parçalayıp Hakaret ettiler.

1005 izlenme 18 Mayıs 2023
Reklamlar


Kılıçdaroğlu İle Akşener'in Şehit Cenazesine Gönderdikleri Çelenkleri Parçalayıp Hakaret ettiler.
Şırnak Bestler-Dereler bölgesinde terör örgütü ile girilen çatışmada 3 asker şehit oldu. Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener, Uzman Çavuşun Tokat’ta düzenlenen cenaze törenine çelenk gönderdi. 

Törende Kılıçdaroğlu ve Akşener’e tepki gösterildi ve çelenkler kaldırıldı.  İktidar cenahı, seçim süreci boyunca Millet İttifakı ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Bugün düzenlenen cenaze töreninde Kılıçdaroğlu ve Akşener’e ait çelenklerin  kaldırılması, akıllara iktidarın seçim propagandasını getirdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

O köfteci hakkında sorulan soruya cevap verdi Kredi kartı borçluları bir kez daha yandı Yılmaz Özdil bu tespitleri yapınca ak yandaşların hedefi oldu: ''50 yıllık F-16 uçağının motorunu taktılar, Tipik bir akp propagandasından ibaret." Cumhuriyet devrimlerine saldıran akp'li şahıs tepki çekti