CHP'li vekil, iftiracı çıkarabilmek için, gözaltına alınan bir kişiye yapılan insanlık dışı baskıları anlattı.

3426 izlenme 03 Aralık 2025
Reklamlar
CHP'li vekil, iftiracı çıkarabilmek için yapılan baskıları anlattı.

Bu anlattıklarımız, gözaltı anından cezaevine kadar uzanan sistematik baskının sadece bir örneğidir.  İstanbul’da iki çocuğuyla yaşayan bir kadın, sabahın köründe evi basılarak gözaltına alındı. Lise çağındaki kızı okula gitmek için üstünü değiştirirken, polisler “delil karartmasın” diyerek odasında bekledi.  
Segbise çıkarılıyor, bir bakıyor ki karşısında savcı: ''anlattıklarımdan başka bir şey yok'' diyor savcı cevap veriyor, bak bir daha çocuklarını göremezsin, beni de göremezsin, iddianamenin ne zaman yazılacağı da belli değil'' diye gözdağı veriyor.
 Bayramda ve çocuklarını görmesi engellendi. Dün başka bir cezaevine sevkedildi.  Neden mi? Psikolojik olarak teslim olsun, ifadesini değiştirsin diye.  İzleyin. Paylaşın. Anlatın. Bu karanlık düzeni ancak hep birlikte konuşursak aydınlatabiliriz.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yalan haberleriyle meşhur kanalın palavrasını Trt Muhabiri ortaya çıkardı Yeni Paylaştığı Videoda Mehmet Ağar ve Oğlu Hakkındaki şok İddiaları Büyük Yankı Yarattı. Prof. Dr. Naci Görür, Elazığ'da yaşanan depremden sonra uyarmıştı: ''Kahramanmaraş ve çevresine dikkatli bakmak lazım'' Abd yaptırımlarına ilk tepki geldi