İlber Ortaylı: '' Hasan Cemal aptalın biri ''

2138 izlenme 06 Ağustos 2018
Reklamlar

Reklam dönüşü Hasan Cemal ile ilgili konuşmaya başlayan Fatih Altaylı ile diyaloğa giren Ortaylı, programın hala reklam arasında olduğunu düşündü.

İlber Ortaylı, tam bu sırada Hasan Cemal için “O artık bıkıyordur benden, yaka silkiyordur. Aptalın biri herif ya!” ifadelerini kullandı.

Fatih Altaylı “Sus sus” diyerek engellemeye çalışsa da Ortaylı toparlayamadı.

Ortaylı daha sonra “Bu konuştuğumuz dinlendi mi şimdi”diye sorarak gülerek toparlamaya çalıştı.


ONURLUGAZETECİLER. NET

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akp genel başkanı, Yaptığı grup toplantısında Kılıçdaroğlu'nun linç görüntülerini yayınlattı. Diyarbakırlı işadamı yeni paylaştığı videoda deniz feneri ve 17-25 aralık gibi konuların avukatlığını yapan şahıs hakkında da konuştu. O akp'linin neden BAE'ye gittiğini anlatıp Sedat Peker cephesinden önemli bilgiler verdi. Seçim yaklaştıkça E. İmamoğlu'na yönelik provokasyonlar tavan yaptı. Bir kadın Elinde Kuran-ı Kerim ile E. İmamoğlu'nu protesto etti.